Ik wil mijn donatie wijzigen

Met jouw steun verzorgen we kunstzinnige en creatieve activiteiten voor en met de kinderen en jongeren in asielzoekerscentra. Je wilt iets wijzigen aan de hoogte van je donatie of aan de manier waarop je de Vrolijkheid steunt. Dat kan!

Op een andere wijze geven
Je wilt op een andere wijze geven, bijvoorbeeld met een periodieke gift of notariële schenking waardoor je belastingvoordeel krijgt. Of je wilt de Vrolijkheid opnemen in je nalatenschap. Klik op onderstaande links voor meer informatie over deze onderwerpen:
> Ga naar: Geven met belastingvoordeel
> Ga naar: Nalatenschappen

De hoogte van je donatie wijzigen
Je steunt de Vrolijkheid met een doorlopende machtiging en je wilt je gift verhogen of verlagen. Voor een wijziging in een machtiging heeft de bank jouw uitdrukkelijke toestemming nodig. Daarom moet je opnieuw het donatieformulier invullen. Dat kan rechts op deze pagina met het donatieformulier. Bel of mail ons om je oude machtiging stop te zetten. Machtigingen worden altijd een paar weken van tevoren ingepland, dus als je kort op de incassodatum deze wijziging doorgeeft, kunnen we de machtiging soms niet meer annuleren. Uiteraard kun je eenvoudig de laatste betaling terug laten storten door de betaling te storneren via online bankieren. Of bel of mail ons de laatste betaling terug te laten storten.

Donatie stopzetten
Je wilt je donatie aan de Vrolijkheid stopzetten. We willen je hartelijk bedanken voor je steun. Als je ons steunt met een doorlopende machtiging, neem dan contact op met de Vrolijkheid via info@vrolijkheid.nl of bel ons op 020 627 3287 en geef je rekeningnummer/IBAN door. Wij zorgen vervolgens dat de machtiging wordt stopgezet. Machtigingen zijn altijd al een paar weken van te voren ingepland, dus als je kort op de incassodatum deze wijziging doorgeeft, kunnen we de machtiging soms niet meer annuleren. Uiteraard kun je eenvoudig de laatste betaling terug laten storten door de betaling te storneren via online bankieren. Of bel of mail ons om de laatste betaling terug te laten storten.