Proclaimer en privacy

Stichting de Vrolijkheid is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist, actueel en toegankelijk te houden. Als je vragen hebt of je komt informatie tegen die niet (meer) correct is, bel of mail ons dan.

Hoe gaan wij om met jouw gegevens? De Vrolijkheid vindt het heel belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw gegevens. Naast de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming houdt de Vrolijkheid zich aan de gedragscodes van de Vereniging Goede Doelen Nederland (voorheen de VFI) en het CBF-keur voor Goede Doelen. Klik hier voor onze volledige PRIVACYVERKLARING.

Afhandeling van donaties
Wanneer je doneert, wordt de afhandeling van jouw gift gedaan door Buckaroo, een professionele payment provider. Klik hier om meer te lezen over hoe Buckaroo aan de veiligheidseisen voldoet.

Hoe we met jouw gegevens omgaan
Of je nu donateur, vrijwilliger of sympathisant bent, jouw gegevens worden zorgvuldig bewaard en beveiligd. We gebruiken jouw gegevens alleen maar om je te informeren over onze activiteiten. Als je daar geen prijs op stelt, geef dat dan aan per mail of brief naar onderstaande contactgegevens. Stichting de Vrolijkheid zal nooit jouw gegevens aan derden verstrekken voor commerciële doeleinden.

Links naar andere websites
Op deze website kunnen links naar websites of services van derden staan. Stichting de Vrolijkheid is niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacywetgeving door derden.

E-mailnieuwsbrief
Wanneer je als donateur, vrijwilliger, sympathisant of als bezoeker van de website jouw e-mailadres aan Stichting de Vrolijkheid hebt verstrekt, word je per e-mailnieuwsbrief op de hoogte gehouden van ons werk. Je kunt je op elk gewenst moment eenvoudig uitschrijven voor deze e-mails met de afmeldlink onderaan elke e-mailnieuwsbrief.

Heb je vragen?
Als je vragen of opmerkingen hebt over deze proclaimer en het privacybeleid van de Vrolijkheid, dan kun je die sturen naar:
Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid
Rigakade 16
1013 BC Amsterdam
info@vrolijkheid.nl

Wijzigingen in het privacybeleid
Stichting de Vrolijkheid kan wijzigingen aanbrengen in bovenstaand privacy-statement. Eventuele wijzigingen worden zo spoedig mogelijk op deze pagina vermeld.