Let us Talk About Love

Let Us Talk About Love

Het nummer Let us Talk about Love werd afgelopen zomer geschreven door de groep Beeld//Formers Skobani, Ashkan, Sohail, Don50, Milana. 

Onder begeleiding van Aqil Dahhan en Rivelino Rigters, namen de jongeren deel aan een workshopreeks rap, waar het prachtige nummer werd ontwikkeld. Gezamenlijk besloten de Beeld//Formers een verhaal te vertellen over een allesoverstijgende liefde voor het leven.

Het script werd uitgewerkt en gefilmd. De videoclip werd ontwikkeld in samenwerking met filmmaker en bewoner Ammor. 

 

Afbeelding

Afbeelding

BEELD//FORMERS
 

Beeld//Formers zijn jonge azc-bewoners in de leeftijd 15-25 jaar die door middel van zelfgekozen kunstdisciplines een eigen verhaal op een unieke manier presenteren. Dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst zijn de instrumenten waarmee verhalen worden vormgeven. 

Eén op de twee mensen die naar Nederland komt is jonger dan vijfentwintig jaar. Met Beeld//Formers nemen deze jongeren het heft in eigen hand. Door middel van zelfgekozen disciplines verbeelden zij op eigen wijze een verhaal. In co-creatie met kunstenaars en leeftijdsgenoten werken ze aan verschillende kunstuitingen. Zo worden jongeren met hun talenten zichtbaar voor zichzelf, elkaar en de Nederlandse samenleving.