Let us Talk About Love

Let Us Talk About Love

‘Let us Talk about Love’…helemaal geen gek advies in deze rare tijden! Afgelopen zomer schreven de Beeld//Formers Skobani, Ashkan, Sohail, Don50, Milana en Jacob het gelijknamige rap-nummer met bijbehorende videoclip. 

Onder begeleiding van kunstenaars Aqil Dahhan en Rivelino Rigters, namen de jongeren deel aan een workshopreeks rap, waar het prachtige nummer werd ontwikkeld. Gezamenlijk besloten de Beeld//Formers een verhaal te vertellen over een allesoverstijgende liefde voor het leven.

De videoclip is ontwikkeld in samenwerking met filmmaker en bewoner Ammor. In samenwerking met de Beeld//Formers is er een script uitgewerkt en een volle dag gefilmd. 

 

Afbeelding

Afbeelding

BEELD//FORMERS
 

Beeld//Formers zijn jonge azc-bewoners in de leeftijd 15-25 jaar die door middel van zelfgekozen kunstdisciplines een eigen verhaal op een unieke manier presenteren. Dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst zijn de instrumenten waarmee verhalen worden vormgeven. 

Eén op de twee mensen die naar Nederland komt is jonger dan vijfentwintig jaar. Met Beeld//Formers nemen deze jongeren het heft in eigen hand. Door middel van zelfgekozen disciplines verbeelden zij op eigen wijze een verhaal. In co-creatie met kunstenaars en leeftijdsgenoten werken ze aan verschillende kunstuitingen. Zo worden jongeren met hun talenten zichtbaar voor zichzelf, elkaar en de Nederlandse samenleving.