DSC_4273.JPG

Als bedrijfsponsor

Veel bedrijven steunen elk jaar een goed doel met geld of met tijd. Ook de Vrolijkheid ontvangt regelmatig mooie giften waarmee we creatieve activiteiten kunnen organiseren voor kinderen op het azc. Doet u mee? Voor 200 euro verzorgen onze begeleiders al een workshop voor een groep van 13 à 14 kinderen of jongeren! En natuurlijk overleggen we graag met u over hoe wij uw bijdrage communiceren.

Overzicht van wat de Vrolijkheid op een azc kan organiseren met een gift:

# één kind een onvergetelijke workshop bezorgen:€ 15
# één workshop voor een groep van 13/14 deelnemers: € 200
# één workshopserie voor één leeftijdsgroep: € 2000 (1 kwartaal)
# één kwartaal voor alle leeftijdsgroepen: € 6000 (3 leeftijdsgroepen)
# één leeftijdsgroep voor een heel jaar: € 8000 (4 x € 2000)
# één AZC voor een heel jaar: € 30.000


Commerciële partners
ICM Opleidingen en Trainingen is met ingang van 2018 partner van de Vrolijke Academie. Bij ICM staat de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal, waarbij naast het behalen van resultaten ook aandacht blijft voor plezier.

Sinds september 2017 verzorgt Pixelbyte de complete ICT voor Stichting de Vrolijkheid. Pixelbyte heeft als missie een totaaloplossing bieden in de vorm van één aanspreekpunt voor alle ICT-vraagstukken waar het midden- en kleinbedrijf mee te maken heeft.  De afgelopen maanden heeft Pixelbyte ons geholpen een volgend niveau te bereiken door te zorgen voor een prettig functionerende werkomgeving, voldoende en goed toegankelijke bestandsopslag, een adequate beveiliging en een helpdeskfunctie op afstand en op locatie. 

In 2016 heeft zakelijk dienstverlener PwC een belangrijk traject binnen onze organisatie begeleid. Om niet! Ook dat waarderen we ontzettend.


MVO-beleid
Als goede doelen-organisatie kan de Vrolijkheid een rol spelen in uw MVO-beleid. Wanneer u de Vrolijkheid in dit kader actief wilt steunen, denkt onze afdeling fondsenwerving graag met u mee: info@vrolijkheid.nl