Scholen werken mee aan meer vrolijkheid

De Vrolijkheid wil dat kinderen en jongeren op azc's hun talenten ontplooien. Die doelstelling kan altijd op veel sympathiek rekenen van scholen. Heel regelmatig organiseren scholen een sponsorloop of andere acties om geld in te zamelen voor de Vrolijkheid. Wij zijn ontzettend blij met die steun!

Azc in jouw gemeente
Regelmatig willen scholen iets doen voor het azc in hun gemeente. Sommige scholen hebben dan ook leerlingen die op het azc wonen. De Vrolijkheid werkt helaas nog niet op alle azc's, maar in de 25 azc's waar wij actief zijn, staat we zeker open voor suggesties om samen te werken. Klik hier om naar de landkaart te gaan waar de Vrolijkheid is actief is en neem contact op met onze lokale coördinator.

Heeft jouw school al een actie gehouden?
Als jouw school al een actie heeft gehouden, dan zijn we heel benieuwd naar wat jullie hebben gedaan. Mail ons op info@vrolijkheid.nl. Als het bedrag wilt overmaken, kan dat via het geefformulier of op IBAN: NL06 INGB 0009 4411 16 ten name van Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid.

Eerdere acties van scholen

Vrolijke flashmob
Kinderen uit de gemeente Wageningen zorgden samen met kinderen uit het plaatselijke azc voor een vrolijke flashmob in het centrum van de stad. Danslerares Nenah maakte een dans op een lied van Julien Oomen.