Donateurs aan het woord

Onze donateurs steunen ons om uiteenlopende redenen. Op deze pagina lees je waarom donateurs besloten om Stichting de Vrolijkheid te steunen. 

 

Jonge mensen vol ambitie en dromen. Ik zie hen persoonlijk als groeidiamanten waar Nederland terecht trots op kan zijn. Geef hen de plek in de samenleving die ze verdienen. En laat hen het voorbeeld voor vele nieuwkomers zijn. 
Pier Jongsma

 

Opbrengst van de garage-sale bij de verhuizing van Rosmalen naar Den Haag. Veel buren en vrienden hebben ook vrij gedoneerd. We willen onze overvloed delen met de vluchtelingen en hun kinderen.
V. Kruithof

 

Ter nagedachtenis aan Alida Vermeijs.

 

De kinderen van BSO in de Wolken hebben op 30 juni 2016 tijdens ons Kermisfeest 160 euro opgehaald voor Stichting de Vrolijkheid. Wij hopen dat de kinderen op het azc van dit geld leuke dingen kunnen gaan doen/maken en zo plezier mogen beleven! Om zo misschien eventjes zorgeloos kind te mogen zijn. Net zoals onze kinderen op de BSO dit mogen en kunnen zijn.
Alle kinderen en het team van BSO in de Wolken uit Utrecht

 

I was deeply moved by the “Gelukzoekers” exhibit in the Grote Kerk of the Vrolijkheid, where for the first time I encountered so many personal faces and firsthand stories of asylum-seekers.