• Nationale-Postcode-Loterij-300x194.png
  • ANBI-logo.gif
  • CBFLogo.jpg
AZCarnhem009.jpg

Vrolijke veilingen en andere acties

Ook met eenmalige giften kunnen we vrolijkheid brengen naar asielzoekerscentra door positieve activiteiten voor kinderen en jongeren te organiseren. In onze workshops kunnen deze jonge vluchtelingen hun ervaringen verwerken, hun verhaal vertellen en hun talenten ontwikkelen. Met jouw steun help je deze kinderen en jongeren verder. 

> Ga naar het geefformulier onder aan deze pagina of klik hier.

Hoeveel Vrolijkheid brengt mijn bijdrage?
Hieronder zie je precies wat we nodig hebben om een kinderen en jongeren in Nederlandse azc's een vrolijke workshop te bieden.

15 euro
Voor dit bedrag bezorgen we een kind in een asielzoekerscentrum een onvergetelijke workshop.

200 euro
Voor dit bedrag verzorgen onze begeleiders een workshop voor een groep van dertien à veertien kinderen of jongeren.

30.000 euro
Voor dit bedrag verzorgt de Vrolijkheid een heel jaar creatieve en kunstzinnige activiteiten op een azc voor kinderen in alle leeftijdscategorieën.


Benefietveiling voor de Vrolijkheid
Davide Estée Janssen van Oxford House, creative production agency in Amsterdam, organiseerde een benefietveiling van beeldende kunst, ter beschikking gesteld door haar netwerk. De opbrengst ging in zijn geheel naar de Vrolijkheid: ruim 3000 euro! Het was een prachtige avond, met veel jonge betrokken mensen die gul gaven en met prachtige kunst naar huis gingen.

    

Soroptimistclub Eemsmond
Stichting de Vrolijkheid mocht een cheque van € 1500.00 in ontvangst nemen van Soroptimistclub “de Eemsmond”. Soroptimist International is een wereldwijde serviceclub voor werkende vrouwen, die in 1921 werd opgericht in navolging van de Rotary omdat vrouwen geen lid konden worden van deze serviceclub. De naam Soroptimist is een samenvoeging van twee Latijnse woorden en wil zeggen: Sorores (zusters) die het optimum (beste) nastreven. Wereldwijd zijn circa 93.000 vrouwen lid van de overkoepelende organisatie: Soroptimist International. Nederland telt ruim 3300 leden in 101 clubs. Als lid verbind je je aan het verbeteren van de mensenrechten, in het bijzonder die van vrouw en kind. Harteljik dank dames!