26165219_870391756455076_2682178739790305266_n.jpg


De Vrolijkheid is sinds 2008 beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij. Daarnaast zijn ook AMIF (Europese Asiel-, Migratie- en Integratiefonds), Stichting Kinderpostzegels Nederland en de Adessium Foundation belangrijke partners.

Door de structurele steun van hoofdpartner de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers zijn we in nog meer asielzoekerscentra actief geworden en bereiken we duizenden kinderen met onze kunstzinnige en creatieve activiteiten. Steeds meer kinderen in azc's kunnen hierdoor hun ervaringen verwerken, hun verhaal vertellen en hun talenten ontwikkelen. De NPL is ook hoofdsponsor van de NEST-centra.Het Asiel, Migratie en Integratiefonds is een onderdeel van de subsidieregeling voor de Europese migratie- en veiligheidsfondsen 2014-2020. De subsidieregeling bestaat uit het Asiel, Migratie en Integratiefonds (AMIF) en het fonds voor de Interne Veiligheid (ISF). Op deze pagina vindt u informatie over de subsidiemogelijkheden vanuit het AMIF.
 


De missie van Stichting Kinderpostzegels Nederland is helder: kinderen kansen geven op een betere toekomst. Kinderen zitten barstensvol energie, maar zijn tegelijk kwetsbaar. Hoe mooi zou het zijn als ieder kind het beste uit zichzelf kan halen? Dat het niet uitmaakt in welke situatie, plaats of omstandigheden het opgroeit.

Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen het beter krijgen. Ze gaan langs de deuren om postzegels en andere producten te verkopen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Ruim 160.000 kinderen (dat is meer dan drie keer de Amsterdam Arena gevuld!) uit de hoogste groepen van het basisonderwijs leren op deze manier om iets over te hebben voor een ander.  De Kinderpostzegelactie 2018 vindt plaats van 26 september t/m 3 oktober! 
Adessium Foundation streeft naar een samenleving die mensen stimuleert in harmonie te leven met elkaar en met hun omgeving. Ze werken aan een evenwichtige samenleving die gekenmerkt wordt door integriteit, balans tussen mens en natuur en medemenselijkheid.