Artworld

Artworld

De Vrolijkheid lanceert komend jaar een heel spannend nieuw project: Artworld! Artworld is een interactieve, co-creatieve, digitale wereld, waarin kinderen die op azc’s wonen op allerlei verschillende manieren met kunst in aanraking komen. Zo kun je in Artworld je eigen avatar ontwerpen en animeren, kunstwerken maken en je vrienden ontmoeten. Maar je kunt ook meedoen aan kunstchallenges die kunstenaars uit verschillende disciplines en verschillende windstreken vormgeven, of een gezamelijk kunstwerk maken. Bekijk hieronder de video, waarin uitgelegd wordt wat er op dit moment onder andere allemaal te doen is in Artworld!

Картинка

Artworld zorgt niet alleen voor creatieve, maar ook voor digitale vaardigheden. Uit de pilots is gebleken dat de kinderen samen aan de slag gaan om prachtige digitale kunstwerken en animaties te maken. Artworld blijft groeien en biedt oneindig veel mogelijkheden voor nieuwe spelllen en challenges. Zo valt er elke keer weer iets nieuws te ontdekken! 

En het mooiste aan Artworld is: met een telefoon, tablet of computer, kun je het overal spelen. Zo kunnen kinderen, ook na verhuizing, met de Vrolijkheid in contact blijven en mee blijven doen met kunstworkshops.

Картинка

Картинка