De Vrolijkheid

Opgroeien op een azc is niet altijd even makkelijk. De tijd lijkt er soms stil te staan. Met dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst investeert de Vrolijkheid in de ontwikkeling en veerkracht van jonge azc-bewoners. Om een ervaring te geven die een leven lang van toegevoegde waarde kan zijn. 

Wil je de Vrolijkheid steunen zodat we ons werk op azc’s kunnen blijven doen? Met jouw bijdrage kunnen jonge azc bewoners hun verhaal vertellen en hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Word donateur en maak samen met ons meer kunst op Nederlandse asielzoekerscentra!

Je steunt de Vrolijkheid al vanaf 5 euro per maand. Wil je liever eenmalig een donatie doen? Een donatie van 15 euro, bekostigt de deelname van een jonge bewoner aan 1 van onze workshops!

Word donateur!

Help je de Vrolijkheid liever op een andere manier? We zijn een bont netwerk van professionele kunstenaars, vrijwilligers, regelaars, kinderen, jongeren, tieners en ouders. Sluit je dan aan als kunstenaar of ondersteun de Vrolijkheid als vrijwilliger of bedrijf.

Картинка

Картинка

Картинка

Картинка

Картинка

Van vrijwilliger tot deelnemer, kunstenaar of medewerker: door het hele netwerk van de Vrolijkheid zitten mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de stichting. En dat is, al zeggen we het zelf: PRETTY LEGENDARY. Daarom zetten we de komende tijd een serie van deze ‘Legends’ in de aandacht.

Картинка

Картинка

“Mijn naam is Matea Safar, ik ben nu ruim 8 jaar betrokken bij de Vrolijkheid en sinds 1,5 jaar artistiek directeur. Daar ben ik megatrots op! Als kind ben ik met mijn moeder naar Nederland gevlucht. Nu sta ik aan het hoofd van een prachtige organisatie en kan ik mij inzetten voor de kinderen en jongeren die nú in Nederland verblijven.”

- Matea Šafar - Artistiek Directeur

Lees het verhaal van Matea en ontmoet meer Legends!