Strandwal Festival

Strandwal Festival

Image

Al een aantal jaar staat de Vrolijkheid met creatieve workshops en activiteiten op de markt van het driedaagse ‘Strandwal festival’ in Rijswijk en dat was dit jaar niet anders. Het festival waar alle inwoners van Rijswijk  ieder jaar kennis kunnen maken met verschillende organisaties, verenigingen, clubs en stichtingen.

Image

Op woensdag 8 september opende de Vrolijkheid de deuren van het azc in Rijswijk waar kinderen en hun ouders aan konden schuiven in het heerlijke zonnige weer.De middag startte met de keramiek workshop van Iliada Charalambous, waar de handen en vingers lekker vies gemaakt mochten worden door het kneden van de mooiste creaties van klei. Een achtpotige octopus, robot en een heuse vrijheidsbeeld waren o.a. het eindresultaat.

Image

Image

De zonnige middag werd uiteindelijk afgesloten met een music & art workshop van componist en artiest Yael Levy waar de kinderen samen kwamen in een kring om te zingen en muziek te maken. Nieuwe klanken en geluiden werden spelenderwijs ontdekt en kwamen daarna ook tot uiting in prachtige tekeningen. Die de kinderen aan het einde van de dag nog extra in de spotlight konden zetten door ze te plaatsen op een lightbox. Al met al een zeer geslaagde dag vol met klei, muziek, kunst en heel veel zon en vrolijkheid.

Image