Wat we doen

Kinderen

Afbeelding

In het KunstLab ontdekken kinderen (4 t/m 12 jaar) talenten, en ontwikkelen de jonge makers zich in samenwerking met professionele kunstenaars. Er worden workshopreeksen georganiseerd in uiteenlopende kunstdisciplines als muziek, dans, theater, beeldende kunst, spoken word, film of fotografie. Ieder project in het KunstLab wordt afgesloten met een presentatie.

Afbeelding

Tieners

Afbeelding

Tieners (13 t/m 16 jaar) zijn volop in ontwikkeling: op zoek naar zichzelf, naar talenten en een eigen plek in de wereld. De Vrolijkheid ondersteunt deze zoektocht. Met creatieve experimenten gaan tieners op zoek naar de verhalen  en krijgen deze verhalen vorm met zelfgekozen kunstuitingen.


 

Afbeelding

Jongeren

Afbeelding

Afbeelding

Samen met professionele kunstenaars organiseert de Vrolijkheid kunstprojecten en workshops door en voor jongeren (17 t/m 23). Jongvolwassenen werken onder de naam ‘Beeld//Formers’ als storytellers en creators van eigen verhalen. Deze verhalen vinden uiting in video, muziek, fotografie, beeldende kunst, mode en nog veel meer.

Afbeelding

Families

Bij de Vrolijkheid werken ouders en kinderen samen binnen kunstprojecten. Dit zorgt voor mooie verhalen, onvergetelijke momenten en versterkt de positieve dynamiek in gezinnen. 

Afbeelding

Afbeelding

Vrolijke Academie

Binnen de Vrolijkheid is veel ruimte voor leren, ontwikkelen, elkaar inspireren en het delen van kennis en ervaringen. Alle medewerkers en vrijwilligers van de Vrolijkheid krijgen kansen zich te ontwikkelen in de vorm van trainingen. Dit trainingsprogramma, de Vrolijke Academie, is van en voor iedereen die actief is in het Vrolijke netwerk.

Afbeelding

Afbeelding

Lees hier meer over de impact van de activiteiten.