Wat we doen

KunstLab

Afbeelding

In het KunstLab ontdekken kinderen en jongeren talenten, en ontwikkelen de jonge makers zich in samenwerking met professionele kunstenaars. Er worden workshopreeksen georganiseerd in uiteenlopende kunstdisciplines als muziek, dans, theater, beeldende kunst, spoken word, film of fotografie. Ieder project in het KunstLab wordt afgesloten met een presentatie.

Afbeelding

Afbeelding

Op alle azc’s waar de Vrolijkheid werkt wordt gemusiceerd. De Vrolijkheid organiseert wekelijkse muzieklessen, workshops, muzikale presentaties en landelijke projecten. 

Afbeelding

Jongeren

Afbeelding

Afbeelding

Samen met professionele kunstenaars worden bij de Vrolijkheid kunstprojecten en workshops georganiseerd door en voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar.
 

Afbeelding

Familie

Bij de Vrolijkheid werken ouders en kinderen samen binnen kunstprojecten. Dit zorgt voor mooie verhalen, onvergetelijke momenten en versterkt de positieve dynamiek in gezinnen. 

Afbeelding

Afbeelding

NEST

Afbeelding

NEST is een zorgvuldig vormgegeven safe space waar kinderen zij-aan-zij met een vertrouwd team kunstzinnige activiteiten uitvoeren. NEST biedt een aanvulling op het reguliere programma van de Vrolijkheid door vijf dagen per week open te zijn.

 

Afbeelding

Vrolijke Academie

Binnen de Vrolijkheid is veel ruimte voor leren, ontwikkelen, elkaar inspireren en het delen van kennis en ervaringen. Alle medewerkers en vrijwilligers van de Vrolijkheid krijgen kansen zich te ontwikkelen in de vorm van trainingen. Dit trainingsprogramma, de Vrolijke Academie, is van en voor iedereen die actief is in het Vrolijke netwerk.

Afbeelding

Afbeelding

Lees hier meer over de impact van de activiteiten.