De Vrolijkheid

Stichting de Vrolijkheid maakt kunst op Nederlandse asielzoekerscentra. Dit doen we samen met kinderen, tieners, jongeren en hun families. Elke week organiseren we 100 creatieve workshops op azc’s door heel het land. De Vrolijkheid doet dit al meer dan 20 jaar.

Image

Wil je de Vrolijkheid steunen zodat we ons werk op azc’s kunnen blijven doen? Met jouw bijdrage kunnen jonge azc bewoners hun verhaal vertellen en hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Word donateur en maak samen met ons meer kunst op Nederlandse asielzoekerscentra!

Word donateur!

Alle foto’s op deze pagina zijn van Giulia Menicucci. Het project dat je op deze pagina ziet is De Pop-Up Club. Lees hier meer over dit project!

Image

Opgroeien op een azc is niet altijd even makkelijk. De tijd lijkt er soms stil te staan. Met dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst investeert de Vrolijkheid in de ontwikkeling en veerkracht van jonge azc-bewoners. Om een ervaring te geven die een leven lang van toegevoegde waarde kan zijn. 

Image

Image

Help je de Vrolijkheid liever op een andere manier? We zijn een bont netwerk van professionele kunstenaars, vrijwilligers, regelaars, kinderen, jongeren, tieners en ouders. Sluit je dan aan als kunstenaar of ondersteun de Vrolijkheid als vrijwilliger of bedrijf.