One Minute Film Project

Wat krijg je als je film, voice-overs, animatie, een knap staaltje acteerwerk en mooie verhalen combineert? In dit geval twee toffe korte films, gemaakt door creators Elina, Parmida en Muhammad uit azc Heerhugowaard. Tijdens het One Minute Film project, die nog vlak voor de tweede lockdown plaatsvond, zijn de krachten gebundeld met co-creators Aqil, Farhad en Merijn en zijn verhaal en beeld samengebracht met het gebruik van een green screen, stopmotion en een animatieprogramma. 

Zo maken we een trip down memory lane naar mooie herinneringen uit de jeugd van creators Elina, Parmida en Muhammad en neemt Elina’s fantasie de vrije loop wanneer ze in contact komt met een beanie. Kortom.. genoeg redenen om deze korte films zeker even te checken. 

Image

BEELD//FORMERS


Beeld//Formers zijn jonge azc-bewoners in de leeftijd 15-25 jaar die door middel van zelfgekozen kunstdisciplines een eigen verhaal op een unieke manier presenteren. Dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst zijn de instrumenten waarmee verhalen worden vormgeven. 

Image