Zwervend, fantaserend

Neyi

Zwervend, fantaserend

Image

Image

Image

Image

Op de achtergrond van stadslandschappen ontvouwt zich een nieuwe plek in de fantasiebeelden van azc bewoners in Amsterdam en jonge acteurs van het theatergezelschap DE GASTEN. Samen met Kseniia Komoza verplaatste de groep zich tijdens multidisciplinaire workshops in het bewegen binnen je verbeelding. 

De groep neemt je mee naar verschillende plekken in de stad waar magisch licht paars is, een zon die altijd voor licht zorgt, wolken waar je op kunt rusten en reizen. Een wereldmens dat naar verschillende plekken en tijden kan reizen. We komen langs een waterplek waar je kunt spelen. Het thuisteam staat met 2-0 achter, gaat verliezen, terwijl de fans achterblijven. Bij de magic entrance is er toegang naar een paradijselijke kattenwereld waar de katten verliefd worden en altijd dezelfde leeftijd blijven houden.

 


“We onderzochten de impact van beweging bij het verbeelden van onze ongemakken, stelden onszelf voor als wezens op buitenaardse planeten met alternatieve ideeën over veiligheid. We dansten en wandelden rond in het azc en verdiepten ons in het idee van magische ruimtes waar alles mogelijk is - een serene en uitnodigende omgeving. Deze video geeft het resultaat weer van onze fantasierijke verkenningstocht.”