Het Vrolijke Stripboek

Het Vrolijke Stripboek

Duik in een wereld van magie of zit op het puntje van je stoel van de spanning.

Boeven, monsters, kastelen, aliens en super girls.. je kunt ze allemaal tegenkomen in het Vrolijke Stripboek. Zo hebben o.a. Abdul, Haya, Jemille, Mouaz, Nisa, Mahel en Riem hun fantasie de vrije loop gelaten en prachtige strips en tekeningen gecreëerd tijdens de Kunstlab workshop serie van 12 weken onder begeleiding van illustrator Roozeboos. 

Een echte mengelmoes van een fantasiewereld waarin sprookjes zich vermengden met de werkelijkheid. Zo konden deze jonge striptekenaars de helden van hun eigen stripboek zijn en een magische ruimte creëren om te verkennen en te ontdekken wie ze zijn.

 

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Op woensdag 21 juli was het eindresultaat, een 27 pagina dik stripboek, voor het eerst echt te bewonderen tijdens de officiële lancering op het azc. Familie, vrienden en andere genodigden kregen de gelegenheid om als eerste even weg te kunnen dromen in de magische wereld van de kinderen van azc Rijswijk.

Het Vrolijke Stripboek is te zien en te leen bij Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk. Maar wil je toch liever je eigen exemplaar bemachtigen? Dat kan door een mail te sturen naar nikos@vrolijkheid.nl

Veel kijk & leesplezier.

Kunstlab

In het KunstLab ontdekken kinderen (4 t/m 12 jaar) hun talenten en ontwikkelen de jonge makers zich in samenwerking met professionele kunstenaars. Er worden workshopreeksen georganiseerd in uiteenlopende kunstdisciplines zoals muziek, dans, theater, beeldende kunst, spoken word, film of fotografie. Ieder project in het KunstLab wordt afgesloten met een presentatie.

 

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding