Raam-expositie Amsterdam

De Vrolijkheid bestaat 20 jaar. Met de campagne ‘Wij zijn de Vrolijkheid’ laten we ons dit jaar op allerlei plekken in het hele land zien. In de maanden mei en juni op drie fantastische locaties van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA). 

Op de locaties Roelof Hartplein, Mercatorplein en in De Hallen  prijken de beelden in het zicht van voorbijgangers en fietsers. Deze covid-veilige raam-expositie kan van buitenaf worden bekeken en de qr-code brengt je naar de verhalen van de jonge, getalenteerde azc-bewoners die zich presenteren met een serie bonte portretten. 

 

 

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

De foto’s, looks en setting werden in co-creatie ontwikkeld met fotograaf Petra Katanic en de stylisten van Foei Productions. De beelden zijn vormgegeven door Studio Harris Blondman.

Afbeelding

Deze expositie is een uiting van de Beeld//Formers. Beeld//Formers zijn azc-bewoners in de leeftijd 15-25 jaar, die met zelfgekozen kunstdisciplines een eigen verhaal op een unieke manier presenteren. Dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst zijn de instrumenten waarmee verhalen worden vormgegeven.