True Art of Giving

Op 3 juli organiseerde True Art of Giving een veiling waar een bedrag van meer dan 5000 euro gedoneerd werd aan de Vrolijkheid! Tijdens deze negende veiling van de stichting werd kunst van allerlei makers tentoongesteld en geveild, waaronder foto’s van getalenteerde azc-bewoners.

Image

Image

Image

WALID & ELOI

Tijdens de eerste True Art Of Giving kunst veiling die live werd georganiseerd in de Loft van de A’dam Toren in Amsterdam, gaf Beeld//Former Wallid zijn allereerste optreden, wat met luid applaus werd ontvangen. Aan de organisatie, kunstenaars, en donateurs: bedankt!

MARILIA & SEF & STEVEN

BEELD//FORMERS


Beeld//Formers zijn jonge azc-bewoners in de leeftijd 15-25 jaar die door middel van zelfgekozen kunstdisciplines een eigen verhaal op een unieke manier presenteren. Dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst zijn de instrumenten waarmee verhalen worden vormgeven. 

Eén op de twee mensen die naar Nederland komt is jonger dan vijfentwintig jaar. Met Beeld//Formers nemen deze jongeren het heft in eigen hand. Door middel van zelfgekozen disciplines verbeelden zij op eigen wijze een verhaal. In co-creatie met kunstenaars en leeftijdsgenoten werken ze aan verschillende kunstuitingen. Zo worden jongeren met hun talenten zichtbaar voor zichzelf, elkaar en de Nederlandse samenleving. In 2021 lichtten we 5 Beeld//Formers en hun talent uit door middel van een videoportret.

Image