Donor

Donor

Stichting de Vrolijkheid maakt kunst op Nederlandse asielzoekerscentra. Dit doen we samen met kinderen, tieners, jongeren en de families die daar wonen. Elke week organiseren we 100 creatieve workshops op azc’s door heel het land. De Vrolijkheid doet dit al meer dan 20 jaar. 

Opgroeien op een azc is niet altijd even makkelijk. De tijd lijkt er soms stil te staan. Met dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst investeert de Vrolijkheid in de ontwikkeling en veerkracht van jonge azc-bewoners. Om een ervaring te geven die een leven lang van toegevoegde waarde kan zijn. 

Wil je de Vrolijkheid steunen zodat we ons werk op azc’s kunnen blijven doen? Met jouw steun kunnen jonge azc bewoners hun verhaal vertellen en hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

Image

Wil jij samen met ons voor nog meer kunst en vrolijkheid zorgen op Nederlandse asielzoekerscentra? Word dan nu donateur! Je steunt de Vrolijkheid al vanaf 5 euro per maand. Wil je liever eenmalig een donatie doen? Een donatie van 15 euro, bekostigt de deelname van een jonge bewoner aan 1 van onze workshops!

De Vrolijkheid is een Algemeen Nut Beoogde Instelling. Giften aan de Vrolijkheid kunnen dus onder bepaalde voorwaarden worden afgetrokken van de belasting. Afhankelijk van je situatie kun je 40 tot 52 procent van je gift terugkrijgen van de belasting.

Benodigde informatie: Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid. RSIN 809812290. IBAN: NL47 TRIO0338728139.

Image

Image