Legends van de Vrolijkheid

Van vrijwilliger tot deelnemer, kunstenaar of medewerker: door het hele netwerk van de Vrolijkheid zitten mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de stichting. En dat is, al zeggen we het zelf: PRETTY LEGENDARY. Daarom zetten hier een groeiende serie van deze ‘Legends’ in de aandacht.

De activiteiten van de Vrolijkheid bestaan onder meer uit het organiseren van 100 creatieve workshops per week op asielzoekersceentra door heel Nederland, en ons mobiele KunstLab dat meerdere keren per week naar verschillende noodopvanglocaties rijdt om ook daar kunst en plezier te brengen. Dit alles kunnen we realiseren dankzij een breed netwerk van honderden mensen, die zich in verschillende rollen samen inzetten voor de kinderen en jongeren op azc’s en in de noodopvang. Zonder deze Legends geen De Vrolijkheid! 

Bij De Vrolijkheid heeft iedereen zijn eigen verhaal. Die verhalen lees je hier. Ontmoet onze Legends!

Steun De Vrolijkheid en word donateur!

Stichting de Vrolijkheidorganiseert kunstworkshops en activiteiten op Nederlandse asielzoekerscentra. Dit doen we samen met kinderen, jongeren en families die daar wonen. Elke week organiseren we 100 creatieve workshops op azc’s door heel het land. De Vrolijkheid doet dit al meer dan 20 jaar.

Opgroeien op een azc is niet altijd even makkelijk. De tijd lijkt er soms stil te staan. Met dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst investeert de Vrolijkheid in de ontwikkeling en veerkracht van jonge azc-bewoners. Om een ervaring te geven die een leven lang van toegevoegde waarde kan zijn.

Wil je de Vrolijkheid steunen zodat we ons werk op azc’s kunnen blijven doen? Met jouw steun kunnen jonge azc bewoners hun verhaal vertellen en hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

Bekijk hier onze recente projecten!

Image