Culturele organisatie

Culturele organisatie

Stichting de Vrolijkheid organiseert al 20 jaar kunstprojecten voor en met kinderen, tieners, jongeren en volwassenen in Nederlandse asielzoekerscentra. Dit resulteert wekelijks in zo’n 100 workshops die een oneindige schat aan creatieve uitkomsten opleveren. Denk aan visuele kunstwerken, gedichten, boeken, dansvoorstellingen, animatiefilms en nog veel meer.  

Als culturele instelling of opleiding is het mogelijk om de Vrolijkheid te ondersteunen. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het aanbieden van kunstzinnige workshops, een tentoonstellingsruimte of creatieve middelen. 

Afbeelding

Wil jouw organisatie graag samenwerken met de Vrolijkheid? Neem dan contact op met info@vrolijkheid.nl. 

De Vrolijkheid werkt samen met veel lokale en landelijke culurele partners. Soms is dat eenmalig maar een samenwerking kan zich ook ontwikkelen tot een langdurig partnerschap. Enkele voorbeelden van culturele samenwerkingspartners zijn Codarts Rotterdam, het Van Gogh Museum, het Joods Museum, Lichtkunst festival ILightU in Utrecht, het Muziekgebouw (SoundLab) en het Nederlands Dans Theater, OBA, het Zeeuws Museum en vele lokale galeries, musea bibliotheken of kunstinstellingen.  

Benieuwd naar zo’n samenwerking? In de video hieronder spreken twee docenten van het Nederlands Dans Theater, Lotte en Alexandra over het geven van danslessen op azc Katwijk. 

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding